Μπορείς να γίνεις και εσύ σημαιοφόρος Αλέξη. Του Γιώργου Τέσση.

02 Aug 2017
1019 times

Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την κατάργηση της αριστείας και του ορισμού του Σημαιοφόρου και των παραστατών στις σχολικές παρελάσεις με κλήρωση, ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας και κομπλεξισμού.

Είναι τραγικό το γεγονός ότι οι αποφάσεις για την οικονομία, την παιδεία, την άμυνα αλλά και γενικότερα η πολιτική που ασκούν οι Τσίπρας -Καμμένος είναι απόρροια των παιδικών τους τραυμάτων και των φαντασιώσεων της παιδικής τους ηλικίας. Η πρώτη φορά αριστερά ξεκίνησε την θητεία της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη σε ρόλους Προέδρου της Βουλής και Υπουργού Οικονομικών αντίστοιχα.

Άνθρωποι με εμφανέστατα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά βρέθηκαν να διαπραγματεύονται τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Μετά από λίγους μήνες αυτοί οι δύο άνθρωποι - που να σημειωθεί ότι είχαν τους περισσότερους ψήφους στην Α΄ και τη Β΄ Αθηνών- διέλυσαν οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια τους, στη συνέχεια απομακρυνθήκαν και σήμερα οι Συριζαίοι παριστάνουν ότι δεν τους γνωρίζουν.

Άλλο τρανό παράδειγμα συμπεριφοράς που χρειάζεται εξήγηση από άλλες επιστήμες είναι ο Πάνος Καμένος. Η εμμονή του να φοράει στρατιωτικές στολές και να ράβει επάνω τους διακριτικά πιλότου ή βατραχανθρώπου, μπορούν να βρουν εξήγηση μόνο στη παιδική του ηλικία.

Το να μπερδεύει κάποιος τις απόκριες με το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, εκτός από γελοίο είναι και επικίνδυνο. Σκεφτείτε τι γέλια θα κάνουν στο τουρκικό Επιτελείο Άμυνας όταν βλέπουν τον ευτραφή Πάνο Καμμένο να παριστάνει τον βατραχάνθρωπο. Το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κάνει βουτιά στη παραλία με μπρατσάκια, μάσκα και βατραχοπέδιλα δεν τον μετατρέπει σε αυτοδύτη.

Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η σύντροφος του πρωθυπουργού, κυρία Μπαζιάνα. Από όταν ήταν δασκάλα computer σε δημοτικά σχολεία είχε πόθο να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο.

Τελικά αντί με ένα νόμο και ένα άρθρο να καταργήσουν το μνημόνιο, διόρισαν την Μπέτυ στο Πανεπιστήμιο. Βάσει των παραπάνω είναι απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιούν την κλήρωση για να ορίζεται ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες στα σχολεία. Με αυτό το σύστημα ακόμα και ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε - όταν ήταν μαθητής- πιθανότητες να γίνει σημαιοφόρος.

Θα μπορούσε σε κάποια διακοπή των καταλήψεων να παρελάσει πρώτος και καλύτερος. Ή για να είμαι πιο ακριβής αντί για πρώτος και καλύτερος θα πρέπει να λέμε : πρώτος και τυχερότερος. Και για να ξηγιόμαστε μια και έξω: η Γαλανόλευκη δεν είναι έπαθλο από κληρώσεις. Σε λοταρία να βάλετε τα σφυροδρέπανα και υπόλοιπα τεντζερέδια σας.

Η Ελληνική σημαία είναι το Ιερό Σύμβολο του Έθνους, που δυστυχώς το παραδώσαμε σε ανθρώπους σαν και εσάς…

Rate this item
(4 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο korinthostv@gmail.com - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Γιορτή στο RANCH για τα Παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Κορινθίων

Γιορτή στο RANCH για τα Παιδιά που ...

18 October 2017

Το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων Διοργανώνει ¨ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ¨ στο Ranch Σοφικού  για τα παιδιά...

Τι αλλάζει στα πρόστιμα για τα αυθαίρετα

Τι αλλάζει στα πρόστιμα για τα αυθα...

18 October 2017

Τα νέα πρόστιμα για τα αυθαίρετα που περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος που έχει...