ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: ''ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ''! (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν, με απόλυτη επιτυχία, οι αγώνες της δεύτερης ημέρας, στο πλαίσιο της αθλητικής εκδήλωσης “Multisport Festival Loutraki”, που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Ηραίου Περαχώρας και συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. 

Οι σημερινοί αγώνες του Cross Triathlon1 Loutraki και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cross Triathlon περιελάμβαναν 600 μέτρα κολύμβησης στη Λίμνη Ηραίου, 13 χιλιόμετρα Ορεινής Ποδηλασίας και 4 χιλιόμετρα Ορεινού Τρεξίματος στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης. 
Συμμετείχαν αθλήτριες και αθλητές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, με μικρότερο αθλητή τον Παναγιώτη Μπιτάδο, 14 ετών, που ήλθε από τη Μυτιλήνη. 
Παρόντες ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Χρήστος Βαξεβάνης και φίλοι του αθλήματος του Τριάθλου. 
 
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε στο ιστολόγιό μας:''Προσπαθούμε να φέρουμε όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο, περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις, διότι αυτό πάει να πει και οικονομικό όφελος για την ευρύτερη περιοχή, καταστήματα, εστατόρια, καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία. Κι αυτό είναι ότι ευχάριστο. Ότι πιο καλό για την οικονομική κατάσταση του Δήμου μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γερόλυμπο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Βαξεβάνη και τους ανθρώπους, καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν, ώστε να ολοκληρωθούν οι αγώνες. Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων είναι πάντα ανοικτός στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδος. Είμαστε ένας Δήμος που έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη πάρα πολλών Ομοσπονδιών για να κάνει μεγάλους αγώνες, Πρωταθλήματα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια. Όλα αυτά τα πράγματα έχουν δημιουργήσει ένα συν στο Δήμο μας. Ένα συν στο θέμα της εμπιστοσύνης για να φέρουν μεγάλες και τεράστιες διοργανώσεις''. 
 
Επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Χρήστος Βαξεβάνης δήλωσε στο ιστολόγιό μας: ''Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολούμαι με το Τρίαθλο και διοικητικά με μόνο σκοπό να βοηθήσουμε τον αθλητισμό σε αυτό το επίπεδο. Να κάνουμε όσο μπορούμε περισσότερα πράγματα στα μικρά ερασιτεχνικά αθλήματα, τα οποία δεν έχουν την προβολή που έχουν άλλα μεγαλύτερα, με πολύ εθελοντισμό, με πολύ αγάπη. Εκείνο που θα ήθελα να πω για το Λουτράκι. Το Λουτράκι είναι ουσιαστικά η πόλη μας. Είναι ουσιαστικά η έδρα μας, γιατί εδώ είναι τα γραφεία μας. Εδώ διοργανώνουμε τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, διοργανώνουμε camps, κάνουμε τις συναντήσεις μας. Είναι μια φιλόξενη πόλη. Είναι αθλητούπολη. Κι έχουμε βρει αγάπη από τη Διοίκηση, τα Σώματα Ασφαλείας και τον κόσμο. Τον Οκτώβριο έχουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, Ανδρών και Γυναικών, στο Λουτράκι''. 
 
Πράγματι η Λίμνη Ηραίου υποδέχτηκε και φιλοξένησε μια αθλητική γιορτή αυτό το διήμερο, δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό των διοργανωτών, αφού οι συμμετέχοντες αναχώρησαν με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και τις καλύτερες εντυπώσεις από το φυσικό κάλλος της περιοχής της Λίμνης Ηραίου και από την φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος μας. 
Διακρίνεται ο Δημοτικός Σύμβουλος -ένας εκ των ιδιοκτητών του εστιατορίου ''LIDO''- κ. Κώστας Δόσχορης να συνομιλεί με τους κ.κ. Γιώργο Αλκ. Γκιώνη, Τάσο Σακελλαρίου και Χρήστο Βαξεβάνη
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ''LIDO'', Κώστας και Νίκος Δόσχορης, παρείχαν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους διοργανωτές.
Επιπλέον υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν το Sport Camp Loutraki, το Ypanema Seaside Food & Drinks, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO) και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.
Rate this item
(0 votes)
KorinthosTV

Το ειδησεογραφικό κανάλι της Κορινθίας - Στείλετε το δικό σας μήνυμα στο [email protected] - https://www.facebook.com/Korinthostv/ 

Website: korinthostv.gr

 Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Κόρινθο

 

Korinthostv Νέα

Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη οι εργ...

21 November 2017

«Λουκέτο» μπαίνει την Τετάρτη στους δήμους, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στάση εργασίας την Πέμπτη στα δημόσια νοσοκομεία

Στάση εργασίας την Πέμπτη στα δημόσ...

21 November 2017

Με αιτήματα, την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων, καμία απόλυση επικουρικού γιατρού και κατάργηση των ελαστικών εργασιακών...